Skolstart

Marmaris var mysigt, mer ett ställe man åker till på "kärleksresa".
Det blev inte så mycket party men Barstreet där var grymt, roliga klubbar och billig sprit. Men vi åkte ju faktiskt utomlands för att få sol och bad och det fick vi! Sista dagen var vi trött på solen, så mycket var vi ute. Men jag blev inte så brun, har inte det pigmentet Cornelia har, hon blir verkligen brun den kvinnan.. *avis*.

Innan vi åkte till Marmaris så hittade jag och Carro en liten smal kattunge som inte hade något hem.. Den var hungrig och satt utanför carros fönster, väntade på att vi skulle släppa in den. Men det kunde vi inte för att Carros familj är allergiska så vi tog hem han hem till mig sålänge, satte upp lappar, la ut annonser osv. Så när jag åkte till Marmaris så fick Magnus sköta de och när jag kom hem igen hade ingen hört av sig. Så han har varit hos oss nu i ca 2 veckor och han trivs verkligen MEN vi kan inte ha kvar honom för han är en utekatt och här är han bara inne. Så nu ska Magnus syster ta han, hon har redan en katt och hon bor i villa ute i Bomhus så där får han vara ute i det fria och få ett bra hem. Dock så har jag kommit han så nära så kommer bli så ledsen när vi lämnar honom, men jag får tänka att det är för hans bästa. Jag kommer få fortsätta hälsa på han som tur är, min sötis. Vi har gett han namnet Lasse hehe.

Annars har jag börjat mitt sista år på gymnasiet. Skönt att få rutiner igen. Ska bestämma mig om jag ska köra fullt ut med handbollen eller inte, just nu är jag verkligen inte peppad.

| | Kommentera |
Upp