Söndag

Morsning! Igår satt vi på hotellet och drack lite öl med canadensarna sen drog vi och spelade biljard. Tanken var att vi och canadensarna skulle åka till en klubb där Malin och dom var ca 10 minuter ifrån med taxi, men det blev en helveteskväll istället..

Vi satte oss i taxin och han började köra och sa att han visste vart restaurangen låg. Men sen efter 15 min släppte han av oss och sa "go left here and you are there" så det gjorde vi. Men sen efter ett tag insåg vi att han hade lurat oss.. Han visste säkert inte vart det låg så han släppte oss bara. Vart så jävla arg. En av canadensarna vart ännu argare för han har redan blivit lurad så många gånger här. När han skulle växla pengar så drog växlaren ner pengar bakom disken. Som tur var märkte han det och kunde ta tillbaka pengarna men ändå. Det är så tråkigt att man inte kan träffa en enda ärlig indones här. Alla är ute efter pengar bara. 

Jag förstår väl att vissa är fattiga och tycker vi har mycket pengar. Men hur kan man vara så hjärtlös att luras hela tiden? 

I vilket fall så fick vi gå hem där han släppte av oss, vi ville inte hoppa in i en taxi igen. Promenaden tog ca 50 minuter och jag var tvungen att gå barfota på asfalten för att mina skor gick sönder. Vi somnade gott iallafall, och man lär sig någonting nytt varje dag här. 

Nu ska vi checka ut och åka till ubud! 

Enda bilden från igår. Vi köpte vodka redbull. Här är det också viktigt att man vet vad man dricker. Dem hade smirrnoff vodka vilket är import och går att dricka. Man ska inte dricka deras egna för det är metanol i den.


| |
Upp