måndag 31 oktober 2011- varning: ointressant långt inlägg

Första lovdagen idag då, vaknade nyss hihi älskar att när magnus går till jobbet ligger jag och jäser kvar i sängen, bästa! Den här veckan ska jag fan ta vara på lovet! Ska sova länge varje dag sen ut och springa varje dag (ska försöka). Och + att jag har skakat hand med Emma att jag ska träna handboll på tisdag, skulle aldrig gjort de hähä:(

Men ska fan få upp min kondition igen så jag kan börja, saknar handbollen somfan.

Nu ska jag berätta lite om min helg!
Fredag: Slutade 1 så jag gick upp och tog en powernap sen kom maggan hem med pizza till mig från isaks, hur sööt. Sen kom tjejerna vid 9 så spelade vi spel och så. Sen drog alla till interpol men de är en vakt där som hatar mig som stog, så jag och Emelie drog på slick och dansade röven av oss de va skitkul! De va längesen folk flörta på mig alltså haha men jag fick faktiskt några flörtar men de slutar ju inte lyckligt för den andre eftersom jag har min pojke!

Lördag: Vaknade upp as bakis men jag och maggan drog direkt till storvik och umgicks med gustav astrid och bulten så duschade jag där innan vi drog till mammas match, dom vann med 41-10 haha "spännande match". Sen drog vi till köpis och vid 7 drog jag till lokalen uppe i hemsta & hjälpte emelie med bord,stolar,dukar osv. Sen kom alla tjejer vid 9 så vi började dricka och sen rullade allt folk in så dansade vi hela tiden typ! Blev lite strul med polisen osv men de löste sig. Sen vid 2 så började jag städa ALLA jävla burkar fyfan.. de va inte lite heller 3 stora svarta sopsäckar med sopor typ.. Kvällen slutade med att vi käka hamburgare på maggies och jag fick en gratis sandwish, blev skit glad:)

Söndag: Vaknade -as bakis. MEn de va bara att dra sig ner till tvättstugan.. Sen vid 3 åkte vi tillbaka till lokalen och hjälpte dom plocka lite till men jag var lite förbannad på tjejerna som hade festen med oss, dom sa inte hejdå när dom gick eller ens betedde sig som att alla vi hade den tsm, blev lite less. + att jag hade städat upp alla sopor redan dagen innan så jag och maggan drog efter ett tag till tvättstugan igen sen mös vi hela kvällen.

KUL VA?????
jorå. Nu ska jag käka upp min frulle sen sätta på mig träningskläder!
Fredags-
| | Kommentera |
Upp