Första dagen i Ubud

Imorse träffade vi upp Malin och Fanny innan vi skulle åka till ubud. Vi gick ner till stranden och chilla en stund, Malin gjorde flätor på mig också <3

Sen tog vi (jag och Sebastian) taxi till ubud. Tog ca 1 timme och kostade 180kr! Det var så skönt att åka taxi och kolla på allt. Hur olika man faktiskt lever. Man får helt andra perspektiv av att resa, att få se saker med egna ögon istället för på film eller bilder. Fan vad bra man har det och vilken bra uppväxt man har haft. Man har inte som spädbarn legat i famnen på pappa medans han kört motorcykel direkt. Sånt ser man varje dag här. Mitt djurhjärta gör ont varje jävla dag också. Stackars djur.

När vi kom till hotellet fick jag först en dålig bild av det, pga receptionisten. Han ville kopiera våra pass vilket vi sa nej till direkt. Varför liksom? Han började babbla om att polisen skulle ha det osv. Dem kanske gör så på vissa ställen men aldrig i livet att de ska få kopiera våra pass. 

Hotellet är grymt annars! Här går man ner till vårt rum: en mysig liten djungel typ!

Utomhuslunch! Den var såå skön. + att det fanns perfekt varmt vatten!

Efter vi packat upp gick vi ut och skulle leta ett lunchställe. Båda kände sig rätt trött på nudlar och ris så det blev tacoooos! Kan seriöst äta tacos varje dag skulle inte tröttna. Tacos är livets maträtt


Sen vandrade vi mot marknaden! Stanna en stund vid Monkeyforest men gick aldrig in. Det var massa apor utanför som vi stod och studera en stund. Sebastian är jätterädd för aporna haha, han blir livrädd så fort man går nära en. Får se om han vågar sig in i skogen imorgon, annars får jag minsann gå själv för jag ska träffa dem! 

Här satt det en liten apa precis vid ingången 

Aporna går lösa bland bilarna och om det kommer en bil hoppar dem bara upp på dem från bil till bil haha helt galna. 

Här var det sjukaste. Aporna klättrade på elledningarna och började jävlas med försäljarna. Stal en kokosnöt som de hade som prydnad utanför butiken haha. 

Vi gick på marknaden ett tag men sen kom vi till en "riktig" butik där jag och Sebastian älskade typ varje plagg! Helt underbart var det vi båda var i paradiset. Det var svenska priser dock, men dem hade sjukt snygga kläder! Sen kom vi in i en inredningsbutik som var helt underbar den också. Blir kär i alla saker här.

Finns så fina saker här! Ubud är verkligen en mysig stad. Det finns mycket "go green" mat och det känns som ett nyttig stämning överlag haha. Vet inte riktigt om vi kände av den stämningen eftersom det blev en god pizza efter marknaden hehe:

Såg min drömbil idag: 


Nu är klockan 20.21 och vi ska sova hehe. Jag sover sjukt bra här pga sängarna. Älskar ju hårda sängar så jag sover som en prinsessa varje natt.
| |
Upp